Wonen


Klimaatbeheersing


optimaal leef- en slaapcomfort

Airconditioning zorgt voor behaaglijke temperaturen binnen als buiten het kwik stijgt. Steeds meer klanten kiezen voor een plaatsing, waarbij het esthetische niet uit het oog wordt verloren.

Door de verschillende mogelijkheden van een airconditioning creëert u een prettige leefomgeving, waarin u aangenaam kunt verblijven Een airconditioning kan de lucht in een ruimte koelen, verwarmen, zuiveren, ontvochtigen en ventileren. Door het gebruik van airconditioning is het prettig leven, werken en slapen in warme klimaten maar ook in omgevingen waar het juist erg koud is. Door het zuiverende vermogen van airconditioning is het gebruik van airco ook positief voor de gezondheid.

Een alternatief dat steeds meer wordt toegepast is het gebruik van een warmtepomp. Een warmtepomp is een systeem waarmee u in de zomer kunt koelen en in de winter kunt verwarmen. 
In de koelingmodus absorbeert het koudemiddel van het toestel de warmte van de ruimte om het buiten 
af te zetten.

In de verwarmingsmodus is dit juist het omgekeerde.
Warmtepompen zijn een ecologisch en economisch alternatief voor een traditionele verwarmingsketel in combinatie met een airconditioning. De aansluitingsmogelijkheden zijn veelzijdig:

  • Verwarming via vloerverwarming.
  • Radiatoren.
  • Convectoren.
  • Sanitair: warm tapwater.

Hees Installaties biedt tal van mogelijkheden om u warm te houden. En wanneer het nodig is, schakelt u de koelfunctie in. Het biedt een zachte afkoeling van uw woning bij extreme buitentemperaturen. Zo is een warmtepomp ook op warme dagen uw temperatuurpartner.

Wilt u meer informatie? Bel ons vrijblijvend op 0475 – 481 357 of gebruik het contactformulier.