Stationsstaete, Heythuysen

Momenteel is de uitvoering gestart voor de bouw van “Stationsstaete”; 19 prachtige nieuwbouwappartementen op een schitterende locatie in Heythuysen. Onder leiding van Bouwbedrijf Schroën verzorgt Hees Installaties CV, loodgieterswerk en sanitair zodat de toekomstige bewoners hier comfortabel kunnen wonen en leven.

Particuliere woning Limburg

Ontwerp, voorbereiden en uitvoeren van complete restauratie van een grote woning. Klanten hebben aan de achterzijde van de woning woonkamer en leefruimte gecreëerd.

Nieuwbouwwoning Wessem

Nieuwbouw woning te Wessem, uitgevoerd met 20 PV panelen en een warmtepomp. Zo heeft deze klant een zeer energie besparende woning op gas, i.c.m. met een lage EPC.

Villa Maastricht

Ontwerp, voorbereiden en uitvoeren van complete restauratie van een villa. Gehele woning gestript van binnen en grote aanbouw gerealiseerd. Ontwerp, engineren van verlichting en E + W installatie.

Voormalig Rubber Resource – Fashion House Maastricht

In het voormalig Rubber Resource te Maastricht, gelegen aan het nieuwe Noorderbrug tracé, komt een geheel eigentijds cultureel centrum. Op de bovenste verdieping komen ateliers en ruimte voor Toneelgroep Maastricht.

Villa Midden Limburg

Deze villa realiseren we in een buitengebied. De woning balanceert op de rand van een terp. Voor optimale privacy is de woning aan de zijde van de openbare weg is de woning gesloten. De achterzijde van de woning bestaat geheel uit glas om optimaal van het uitzicht op het landschap te genieten. Onder de woning, verborgen in de terp, is …

Appartementen en commerciele ruimtes Maasbracht

Aan het water in Maasbracht, 75 meter van het beroemde sterrenrestaurant Da Vinci, worden appartementen en commerciële ruimtes gerealiseerd. Hees Installaties deed de enginering en het ontwerp van de werktuigbouwkundige installatie, rechtstreeks voor de opdrachtgever. Een schitterend gebouw op een prachtige locatie.

Woning Midden Limburg

Voor een particulier klant een complete verbouwing uitgevoerd; elektro, werktuigbouwkundig, sanitair en verlichting. Daarnaast zonnepanelen met SolarEdge gemonteerd en een alarminstallatie geïnstalleerd. De gehele woning beschikt nu over een KNX domotica installatie waarbij de zonwering, rolluiken, verlichting, en licht sferen en bedienbaar zijn via iPad en iPhone.

Verlichting en domotica penthouse, Maastricht

Ontwerp en berekening van de verlichting, gekoppeld aan een KNX installatie. Elektro en domotica installatie ontworpen, waarbij de engineering en de uitvoering in nauwe samenwerking met de klant en Hees Lights & Living is gedaan. Daarnaast de installatie van de alarminstallatie uitgevoerd.