Servatius, Maastricht

Hees Installaties en Hees Lights & Living hebben de krachten gebundeld bij het hoofdkantoor van Servatius, de grootste woningcorporatie in en rond Maastricht. Het kantoor, verdeeld over drie verdiepingen, is grondig aangepakt. Hees Installaties heeft in zeer korte periode de complete elektro en data installaties gerevitaliseerd, net als de inbraak- en brandmeldinstallatie. Hees Lights & Living heeft de verlichting verzorgd, …

IB.ECO, Nuth

IB.ECO ontwikkelt milieuvriendelijke plant- en bodemverzorgingsproducten van hoge kwaliteit en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Een logische stap om dan voor de uitbreiding van het laboratorium, magazijn en kantoor ook te kiezen voor topkwaliteit. En dat is wat Hees Installaties mag realiseren! De uitbreiding wordt voorzien van CV met vloerverwarming en warmtepompen. Maar ook het sanitair, elektro, data en verlichting …

LABgebouw, Maastricht

Hier hebben wij de volledige elektro en WTB installaties vernieuwd voor onze opdrachtgever, Gemeente Maastricht. Het oude, industriële karakter van het LABgebouw moest behouden blijven en het budget was beperkt. Middels onze “keep it simple” voorontwerpen en korte communicatielijnen hebben we het project transparant en beheersbaar gemaakt voor beide partijen.

Auto Bustin – PV installatie en airco installatie

Bij Auto Bustin wil men de Co2 fooprint verlagen en het bedrijf klaar maken voor de toekomst: Zelf energie opwekken en koelen, verwarmen en ventileren met airco’s. 150 PV panelen liggen op de daken en buitenunits zijn geinstallateerd aan de achterzijde van het pand. Duurzame LED verlichting in de showroom met klassieke auto´s en de werkplaats waar onderhoud wordt gedaan.

Voormalig Rubber Resource – Fashion House Maastricht

In het voormalig Rubber Resource te Maastricht, gelegen aan het nieuwe Noorderbrug tracé, komt een geheel eigentijds cultureel centrum. Op de bovenste verdieping komen ateliers en ruimte voor Toneelgroep Maastricht.

Resort Limburg restaurant

Voor onze opdrachtgever, exploitant van 8 vakantieparken, hebben we in Susteren het restaurant verbouwd. We hebben het lichtontwerp gemaakt, compleet met verlichting, de engineering, elektro installatie en de werktuigbouwkundige installatie.

Appartementen en commerciele ruimtes Maasbracht

Aan het water in Maasbracht, 75 meter van het beroemde sterrenrestaurant Da Vinci, worden appartementen en commerciële ruimtes gerealiseerd. Hees Installaties deed de enginering en het ontwerp van de werktuigbouwkundige installatie, rechtstreeks voor de opdrachtgever. Een schitterend gebouw op een prachtige locatie.

Senza Nome Maastricht

Bij het bekende restaurant Senza Nome in Maastricht, gelegen in het populaire stadsdeel Wyck, is de verlichting en domotica ontworpen en uitgevoerd door Hees Installaties.

Technasium Schondeln Lyceum, Roermond

Al jaren zijn we vaste elektro installateur voor Schondeln Lyceum, Niekee School en Mavo Roermond, allen Stichting Onderwijs Midden Limburg in Roermond. Een bijzonder project binnen deze school is het Technasium; een ruimte waar onder andere de kleur van het licht wordt afgestemd op het gebruik van de ruimte, dimbaar, verwarming & ventilatie op het aantal personen en nog veel …