Duurzame producten

Zonneboiler

In Nederland gebruiken we voornamelijk gas voor het verwarmen van water. De kosten voor gas stijgen jaar op jaar. Met een zonneboiler systeem wordt de (Infra-rood) warmte van de zon gebruikt voor het verwarmen van uw warm waterbehoefte in plaats van gas. Dat is direct besparen tot maar liefst 10% op uw energienota. Lagere kosten voor hetzelfde warmtecomfort. Of dit ook in uw situatie mogelijk is leggen we u graag verder uit.

Zonnepanelen

Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam en zonlicht is onuitputtelijk. Bij de productie van elektriciteit komen geen broeikasgassen en andere schadelijke stoffen vrij.

De prijs is steeds minder een drempel: de prijzen van zonnepanelen dalen, het rendement stijgt en er is landelijke subsidie per 1 juli 2012. Wij geven Vraag Advies op maat.

HRe® ketel

De HR-ketel is inmiddels gemeengoed in Nederland. HR staat voor Hoog Rendement en komt overeen met een rendement van 107% voor het verwarmen van een woning en het leveren van warm tapwater.

De “e” in HRe® staat voor elektriciteit. Wanneer een HRe®-ketel, zoals bijvoorbeeld de Remeha eVita, aanslaat voor de verwarming levert het toestel tegelijkertijd ook 1000 W elektriciteit. Deze gaat via het stopcontact retour voor direct eigen gebruik in huis. Als het verbruik op dat moment lager is, wordt de stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. De werking van een HRe®-ketel is gebaseerd op micro-WarmteKrachtKoppeling (micro-WKK).

 

 
Wilt u meer informatie? Bel ons vrijblijvend op 0475 – 481 357 of gebruik het contactformulier.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *